Royal Events Bucov

Ultima actualizare: 29 ianuarie 2018 la ora 15:00

Perfect pozitionat in inima naturii, Royal Events ofera saloanele cele mai potrivite pentru evenimentul dumneavoastra.

Spatiile verzi, generoase, fantanile arteziene si foisoarele luxoase, adaptabilitatea saloanelor la nevoile fiecarui client impreuna cu personalul nostru vor avea onoarea sa va faca sa va simtiti ca un oaspete la propriul eveniment.

Arta gastronomica este asigurata de catre chefi, care au participat la concursurile nationale si internationale de gastronomie.

Priceperea si experienta acestora este pusa la dispozitia oaspetilor cu ajutorul unor meniuri de exceptie. Va asteptam intr-un cadru placut, inconjurati de profesionalism si bun gust!

Capacitate: 300 pax


Evenimente la cheie
Nu trebuie sa va faceti griji pentru detaliile organizarii evenimentului dumneavoastra. Noi ne ocupam de toate, dumneavoastra va distrati.

Planificare si decoratiuni
ROYAL EVENTS dispune de o echipa profesionista, dinamica si creativa de wedding planning pentru a materializa cele mai frumoase idei ale dumeavoastra.

Ambient Muzical
Stim ca bunastarea invitatilor dumneavoastra este secretul unui eveniment reusit ,de aceea am introdus in lista noastra o serie de colaboratori artisti celebri, formatii ,dj si ,trupe de dans.

Bucataria proprie
Putem satisface cele mai rafinate gusturi culinare: rasfatam clientii cu cele mai apetisante preparate lasandu-le posibilitatea de a-si personaliza si alege varianta de meniu dorita.

Alte locatii pentru evenimente

comenteaza pe facebook

Spune-ti parerea! Imparte din experienta ta si altora!

Descrie experienta ta cu aceasta locatie! Recenzia negativa este luata in considerare doar daca ne confirmi ca detii un contract semnat sau ai dovada platii. Te informam ca mesajul publicat de tine ajunge la proprietarul locatiei, oferindu-i acestuia DREPTUL LA REPLICA. Trebuie sa fii autentificat pentru a publica un review.

Recomanda unui prieten

Verificare de siguranta
captcha image

Trimite un email

Verificare de siguranta
captcha image

Revendica locatia

Ce este procesul de revendicare?

Verificare de siguranta
captcha image