Royal Gala Ballroom and Events Cluj

Ultima actualizare: 29 aprilie 2015 la ora 14:38

Royal Gala Ballroom and Events este un centru de evenimente din Cluj Napoca, contruit dupa o idee noua si originala, oferind posibilitatea realizarii unor nunti de vis.

Situat in mijlocul naturii, departe de zgomotul orasului, poate fi alegerea potrivita daca va doriti un restaurant cu servicii adaptabile oricarui tip de petrecere.

Cu o capacitate de maxim 400 de locuri, invitatii se pot bucura in orice moment alaturi de miri, salonul neavand niciun stalp interior care sa obtureze vederea.

Dispune de o parcare si spatii verzi amenajate special ce creaza o ambianta placuta, putandu-se profita din plin de frumusetile naturii.

Sunteti invitati sa sarbatoriti cele mai importante momente din viata dvs impreuna cu noi pentru a ne permite sa facem din fiecare eveniment privat sau corporate o amintire de neuitat.

Alte locatii pentru evenimente

comenteaza pe facebook

Spune-ti parerea! Imparte din experienta ta si altora!

Descrie experienta ta cu aceasta locatie! Recenzia negativa este luata in considerare doar daca ne confirmi ca detii un contract semnat sau ai dovada platii. Te informam ca mesajul publicat de tine ajunge la proprietarul locatiei, oferindu-i acestuia DREPTUL LA REPLICA. Trebuie sa fii autentificat pentru a publica un review.

Recomanda unui prieten

Verificare de siguranta
captcha image

Trimite un email

Verificare de siguranta
captcha image

Revendica locatia

Ce este procesul de revendicare?

Verificare de siguranta
captcha image