Royal Horse Snagov

Ultima actualizare: 30 aprilie 2015 la ora 16:22

Royal Horse Snagov este o locatie situata in apropierea Bucurestiului, construita pentru cei care isi doresc o petrecere speciala, originala, intr-o ambianta unica.

Pentru realizarea evenimentelor private sau corporate, centrul pune la dispozitie 3 saloane care beneficiaza de un design propriu, oferind un adevarat spectacol de eleganta, stil si bun gust:

– Andaluz (110 pax. la mese rotunde)
– Lusitano (250 pax. la mese rotunde)
– Appaloosa (200 pax. la mese rotunde)

Este cadrul regal, unde povestea fiecarei mirese ce viseaza la un print calare pe un cal alb devine realitate intr-o cladire impunatoare, cu aspect de castel si superbe spatii verzi, ce permit organizarea unui nunti de basm.

Daca o doriti o petrecere pentru botez cu printi si printese, reflectoare, artificii, zane ursitoare suntem aici pentru a va oferi un eveniment de neuitat.

Echipa noastra de profesionisti va va consilia, incepand cu vizionarea locatiei, stabilirea meniului, pana la petrecerea de a doua zi.

Alte locatii pentru evenimente

comenteaza pe facebook

Spune-ti parerea! Imparte din experienta ta si altora!

Descrie experienta ta cu aceasta locatie! Recenzia negativa este luata in considerare doar daca ne confirmi ca detii un contract semnat sau ai dovada platii. Te informam ca mesajul publicat de tine ajunge la proprietarul locatiei, oferindu-i acestuia DREPTUL LA REPLICA. Trebuie sa fii autentificat pentru a publica un review.

Recomanda unui prieten

Verificare de siguranta
captcha image

Trimite un email

Verificare de siguranta
captcha image

Revendica locatia

Ce este procesul de revendicare?

Verificare de siguranta
captcha image