Sala de nunti Paradisul Verde

Ultima actualizare: 31 martie 2018 la ora 23:36

Amplasat intr-un cadru natural deosebit, hanul turistic va ofera, alaturi de cazarea la un standard ridicat de confort, o bucatarie internationala exceptionala, precum si numeroase posibilitati de petrecere a timpului liber.

Habitatul deosebit, meniul gandit pana in cele mai mici detalii, asezonat cu un vin de cea mai buna calitate, precum si atractiile turistice din zona fac din acest han locul perfect in care va puteti bucura de o atmosfera calda si primitoare.

Prin bucataria internationala, decorul si stilul unic,restaurantul nostru ramane inconfundabil, oferindu-va clipe minunate intr-o atmosfera imbietoare si relaxanta.

Fiecare eveniment pe care doriti sa il organizati este de maxima importanta pentru noi. Indiferent ca este vorba de un eveniment privat sau de unul corporate, Han PAPRIKA va pune la dispozitie pe langa spatiile de organizare si o echipa de profesionisti atenti la detalii, gata sa va transforme evenimentul intr-unul reusit.

Capacitate:
– sala de conferinte: 60 pax
– restaurant: 100 pax
– cort de evenimente: 300 pax


Ce organizam:
- nunti
- botezuri
- aniversari
- petreceri private
- conferinte

Alte locatii pentru evenimente

comenteaza pe facebook

Spune-ti parerea! Imparte din experienta ta si altora!

Descrie experienta ta cu aceasta locatie! Recenzia negativa este luata in considerare doar daca ne confirmi ca detii un contract semnat sau ai dovada platii. Te informam ca mesajul publicat de tine ajunge la proprietarul locatiei, oferindu-i acestuia DREPTUL LA REPLICA. Trebuie sa fii autentificat pentru a publica un review.

Recomanda unui prieten

Verificare de siguranta
captcha image

Trimite un email

Verificare de siguranta
captcha image

Revendica locatia

Ce este procesul de revendicare?

Verificare de siguranta
captcha image