Sala Milenium Events Arad

Ultima actualizare: 30 aprilie 2015 la ora 14:36

Sala Milenium Events este locul perfect din Arad pentru o nunta de basm. Fie ca v-ati hotarat sa va casatoriti sau sa sarbatoriti o zi onomastica sau un botez, fie ca organizati un eveniment corporate, salonul nostru este solutia ideala.

Prin atmosfera deosebita, eleganta si rafinament, locatia raspunde celor mai diverse cerinte.

Capacitatea de aproximativ 200 de invitati ofera conditii optime pentru desfasurarea de evenimente mari, pe de alta parte insa, prezenta unui restaurnat cochet ofera un spatiu prielnic evenimentelor mai intime.

Fiind amplasat foarte aproape de centrul orasului, in zona Teatrului de Stat “Ioan Slavici”, locatia este extrem de accesibila pentru toti invitatii. In interior, salonul Milenium Events te întampina cu un spatiu amplu, decorat intr-un stil elegant.

Culorile calde de crem, auriu si tonuri de maro creeaza o atmosfera foarte primitoare si distinsa.

In cadrul bucatariei complet utilate la cele mai inalte standarde, echipa noastra de specialisti se asigura ca invitatii dumneavoastra vor avea parte de un rasfat culinar.

Alte locatii pentru evenimente

comenteaza pe facebook

Spune-ti parerea! Imparte din experienta ta si altora!

Descrie experienta ta cu aceasta locatie! Recenzia negativa este luata in considerare doar daca ne confirmi ca detii un contract semnat sau ai dovada platii. Te informam ca mesajul publicat de tine ajunge la proprietarul locatiei, oferindu-i acestuia DREPTUL LA REPLICA. Trebuie sa fii autentificat pentru a publica un review.

Recomanda unui prieten

Verificare de siguranta
captcha image

Trimite un email

Verificare de siguranta
captcha image

Revendica locatia

Ce este procesul de revendicare?

Verificare de siguranta
captcha image