Sala Milenium Garden Arad

Ultima actualizare: 30 aprilie 2015 la ora 15:16

Sala Milenium Garden din Arad are o capacitate generoasa, de 250 de locuri fiind locatia potrivita petru a organiza nunti, botezuri sau cununii.

Elegant amenajata si mobilata e alegerea potrivita pentru cei care doresc sa adauge un plus de rafinament evenimentului pe care-l sarbatoresc.

Teresa inverzita si umbrita de arbori ofera posibilitati de celebrare deosebite. De pilda, mesele festive si cununia religioasa in aer liber, ca si alegerea unui meniu aparte: grill, mancaruri la protap si ceaun etc.

Bucataria pune la dispozitie meniuri de eveniment deosebite, ce respecta atat traditia culinara locala, cat si pe cea frantuzeasca sau asiatica.

E un efort de imaginatie si bun gust pe care il dublam si prin felul in care pregatim decorul salii: de la decoratiuni clasice, la cele tematice sau inspirate de cele mai moderne tendinte. Totul pentru a ne bucura impreuna!

Alte locatii pentru evenimente

comenteaza pe facebook

Spune-ti parerea! Imparte din experienta ta si altora!

Descrie experienta ta cu aceasta locatie! Recenzia negativa este luata in considerare doar daca ne confirmi ca detii un contract semnat sau ai dovada platii. Te informam ca mesajul publicat de tine ajunge la proprietarul locatiei, oferindu-i acestuia DREPTUL LA REPLICA. Trebuie sa fii autentificat pentru a publica un review.

Recomanda unui prieten

Verificare de siguranta
captcha image

Trimite un email

Verificare de siguranta
captcha image

Revendica locatia

Ce este procesul de revendicare?

Verificare de siguranta
captcha image