Sala Queen Mary Oradea

Ultima actualizare: 15 martie 2016 la ora 16:11

Sala Queen Mary este o locatie eleganta si stralucitoare din Oradea, care reda atmosfera de altadata si recreeaza trecutul intr-o formula conceptuala moderna.

Mostenire a unei epoci care defineste realitatea arhitecturala si decorul pretios al interioarelor secession de la inceput de secol XX, ofera cadrul perfect pentru evenimente memorabile, unice si de exceptie.

Salonul beneficiaza de accesorii de cea mai buna calitate, dar si de un design de interior spectaculos, extrem de modern care se impleteste la milimetru cu aerul de epoca.

Oglinzile vechi de un secol sunt scoase in evidenta printr-un concept vizual general, bine-gandit, iar draperiile grele amplifica inaltimea salii.

Intrarea in cladire creste suspansul, intrucat sala de bal este ascunsa privirii de un vestibul generos, decorat in ton cu tematica evenimentului, care continua cu un hol cochet.

Designul meselor si al scaunelor este rafinat. Cele doua tipuri de mobilier reusind sa creeze un joc elegant al formei si nuantelor textile, oferind spatialitate si varietate.

Un punct central al detaliilor de exceptie il reprezinta imensele candelabre, demne de palate imperiale.

Pentru intregul ansamblu si elemente decorative s-au folosit materiale speciale de restaurare, dar si materiale pretioase precum Marmura de Carrara si Sticla de Boemia.

Decorului unic i se adauga o scena de concert cu dotari la cel mai inalt standard, pentru o ambianta cu adevarat selecta.

Capacitate: 400 pax

Alte locatii pentru evenimente

comenteaza pe facebook

Spune-ti parerea! Imparte din experienta ta si altora!

Descrie experienta ta cu aceasta locatie! Recenzia negativa este luata in considerare doar daca ne confirmi ca detii un contract semnat sau ai dovada platii. Te informam ca mesajul publicat de tine ajunge la proprietarul locatiei, oferindu-i acestuia DREPTUL LA REPLICA. Trebuie sa fii autentificat pentru a publica un review.

Recomanda unui prieten

Verificare de siguranta
captcha image

Trimite un email

Verificare de siguranta
captcha image

Revendica locatia

Ce este procesul de revendicare?

Verificare de siguranta
captcha image