Salon Darclee Bucuresti

Ultima actualizare: 14 septembrie 2016 la ora 11:23

Salon Darclee Bucuresti este o locatie amplasata in incinta World Trade Center din Piata Montreal care impresioneaza prin farmecul sau original.

Salonul de nunta cochet, ideal pentru evenimente restranse (botezuri, cununii, petreceri corporate) se deosebeste prin solutia eleganta si discreta pe care o ofera, imbinand fastul nuntilor moderne cu farmecul traditiilor romanesti.

Display-urile cu portul traditional si alte obiecte cu specific romanesc prezentate in mod discret in salon, par ferestre spre o alta lume.

Ele reprezinta un element de originalitate foarte apreciat de invitatii care provin din alte culturi, dar si un motiv de mandrie pentru romanii care nu si-au uitat originile.

Capacitate salon: 60-80 pax


Ce iti oferim:
- un ambient original
- un decor elegant
- meniuri delicioase
- aranjamente florale
- optiunea All Inclusive
- o organizare ireprosabila a evenimentului

Alte locatii pentru evenimente

comenteaza pe facebook

Spune-ti parerea! Imparte din experienta ta si altora!

Descrie experienta ta cu aceasta locatie! Recenzia negativa este luata in considerare doar daca ne confirmi ca detii un contract semnat sau ai dovada platii. Te informam ca mesajul publicat de tine ajunge la proprietarul locatiei, oferindu-i acestuia DREPTUL LA REPLICA. Trebuie sa fii autentificat pentru a publica un review.

Recomanda unui prieten

Verificare de siguranta
captcha image

Trimite un email

Verificare de siguranta
captcha image

Revendica locatia

Ce este procesul de revendicare?

Verificare de siguranta
captcha image