Salon du Mariage Saftica

Ultima actualizare: 30 aprilie 2015 la ora 16:26

Salon du Mariage Saftica este o locatie pentru evenimente, situata pe marginea uneia dintre cele mai frumoase piscine din Bucuresti.

In jurul salonului de nunta sunt amenajate foisoare pentru ca invitatii dvs. sa profite din plin de cea mai importanta zi.

Fiecare salon detine intrare proprie, piscina si zona de relaxare pentru invitati, neexistand riscul ca acestia sa se amestece.

Designul interior este unul modern care permite amenajarea salii asa cum o visati.

Distractia nu trebuie sa se termine la ora fixa si nu este necesar sa va ingrijorati pentru drumul inapoi dupa consumul de bauturi alcoolice. Va oferim la un pret absolut rezonabil 20 de camere de cazare.

Daca doriti un dans al mirilor mai deosebit, am amenajat special un ponton deasupra piscinei.

AD’Or Salon du Mariage – este realizat pentru cei care doresc un salon elegant, exclusivist, cu piscina si spatiu verde. Decoratiunile sunt alese personal de miri impreuna cu un designer floral profesionist.

Poate gazdui intre 70 si 180 de invitati. Pentru acest numar de persoane s-a luat in calcul un spatiu generos intre mese si ringul de dans.

Toujours l’ Amour – reprezinta alegerea ideala pentru cei care isi doresc o nunta eleganta, exclusivista, cu stil si rafinament. Acest salon ofera toate facilitatile necesare atat mirilor, cat si invitatilor prezenti la eveniment.


5 motive pentru a ne alege
- locatie exclusivista
- concept unicat
- bucatarie proprie
- transport asigurat
- lounge piscina

Alte locatii pentru evenimente

comenteaza pe facebook

Spune-ti parerea! Imparte din experienta ta si altora!

Descrie experienta ta cu aceasta locatie! Recenzia negativa este luata in considerare doar daca ne confirmi ca detii un contract semnat sau ai dovada platii. Te informam ca mesajul publicat de tine ajunge la proprietarul locatiei, oferindu-i acestuia DREPTUL LA REPLICA. Trebuie sa fii autentificat pentru a publica un review.

Recomanda unui prieten

Verificare de siguranta
captcha image

Trimite un email

Verificare de siguranta
captcha image

Revendica locatia

Ce este procesul de revendicare?

Verificare de siguranta
captcha image