Salon Select Bragadiru

Ultima actualizare: 11 decembrie 2017 la ora 9:09

Restaurantul Salon Select a fost proiectat si gandit ca un mic centru al bunului gust, ce ofera o noua dimensiune frumosului si serviciilor de calitate. Este un loc destinat organizarii de evenimente, de la seminarii si conferinte pana la nunti, botezuri, aniversari si diverse alte petreceri private.

Eleganta, bun gust, servire impecabila, savoare gastronomica si prospetime este ceea ce dorim sa va oferim de fiecare data cand veniti sa petreceti momente de neuitat. Va asteptam la doi pasi de marginea orasului Bucuresti, intr-o cladire noua, moderna, spatioasa si usor accesibila.

Salon Select va incanta simturile culinare cu 3 meniuri de nunta variate, delicioase si avantajoase: Clasic, Premium si VIP.

Dispune de un spatiu interior generos, oferind clientilor sai serviciile unui ballroom premium, unde se pot organiza evenimente diverse de pana la 180 de persoane.


- spatiu amenajat pentru orchestra si de ring de dans
- sisteme moderne de iluminare, climatizare si sonorizare
- in fata salonului este amenajata o mica terasa exterioara, cu mese tip cocktail, pentru invitatii care doresc sa socializeze, profitand de aerul liber. Aici fumatul este permis. Aspectul exterior este intregit de o fantana arteziana situata in fata intrarii
- parcarea auto din incinta salonului este spatioasa, pazita si este pusa la dispozitia invitatilor in mod gratuit

BINE DE STIUT! Cazarea invitatilor dumneavoastra este asigurata, in aceeasi locatie, de Pensiunea DanaCris, un hotel de 3* cu toate facilitatile specifice acestei clasificari: camere single, double sau apartamente, baie privata, aer conditionat, televiziune prin cablu, internet, terasa de vara si piscina exterioara.

Oferta Extrasezon (-10%)
In perioada de Extrasezon (Noiembrie – Aprilie) a fiecarui an, Salon Select va asteapta cu o oferta avantajoasa pentru dumneavoastra: 10% reducere la toate Meniurile de Nunta!

Oferta Duminica (-10%)
Duminica nu este doar o zi de odihna si relaxare. Este si ziua in care poti sa petreci si sa te distrezi alaturi de cei dragi! Iti oferim 10% reducere la toate Meniurile de Nunta!

Alte locatii pentru evenimente

comenteaza pe facebook

Spune-ti parerea! Imparte din experienta ta si altora!

Descrie experienta ta cu aceasta locatie! Recenzia negativa este luata in considerare doar daca ne confirmi ca detii un contract semnat sau ai dovada platii. Te informam ca mesajul publicat de tine ajunge la proprietarul locatiei, oferindu-i acestuia DREPTUL LA REPLICA. Trebuie sa fii autentificat pentru a publica un review.

Recomanda unui prieten

Verificare de siguranta
captcha image

Trimite un email

Verificare de siguranta
captcha image

Revendica locatia

Ce este procesul de revendicare?

Verificare de siguranta
captcha image