The Harbour Bucuresti

Ultima actualizare: 17 ianuarie 2018 la ora 9:52

Organizam orice tip de eveniment privat sau corporate in cele doua saloane ale locatiei noastre, amplasata pe Str. Piata Amzei din Bucuresti.

O lumina in departare. Un far sau o casuta? O lumina care arata drumul spre tarm, spre pamant, spre casa. La ceas de noapte intunecata. O lumina care se apropie, calda, ale carei raze invaluie calatorul obosit, insetat si infometat.

Portul care te asteapta. Locul care ti-este drag, de care ti-e dor, pe care l-ai asteptat lungi saptamani sau doar cateva zile.

Acolo unde te invaluie poftele si placerile, acolo unde simturile se desfata si se relaxeaza, acolo unde sunt prietenii tai. Portul e un loc de unde pleci greu, doar pentru ca datoria, o noua zi, o noua calatorie te cheama.

Dar stii ca te vei intoarce curand, ca lumina te va calauzi, ca pe toti calatorii, si te vei intoarce. Aici e portul care e acasa. Aici e The Harbour, tarmul fiecarui calator.

Capacitate:
– salon 1: 150 pax
– salon 2: 30 pax

Alte locatii pentru evenimente

comenteaza pe facebook

Spune-ti parerea! Imparte din experienta ta si altora!

Descrie experienta ta cu aceasta locatie! Recenzia negativa este luata in considerare doar daca ne confirmi ca detii un contract semnat sau ai dovada platii. Te informam ca mesajul publicat de tine ajunge la proprietarul locatiei, oferindu-i acestuia DREPTUL LA REPLICA. Trebuie sa fii autentificat pentru a publica un review.

Recomanda unui prieten

Verificare de siguranta
captcha image

Trimite un email

Verificare de siguranta
captcha image

Revendica locatia

Ce este procesul de revendicare?

Verificare de siguranta
captcha image