The President Lacul Tei

Ultima actualizare: 4 noiembrie 2016 la ora 22:36

The President este un centru de evenimente amplasat pe malul lacului Tei din Bucuresti, unde puteti trai in saloane moderne experienta unei nunti de poveste.

Alege sa te distrezi si sa te simti bine, intra cu adevarat in rolul de VIP la nunta ta si lasa toate bataile de cap legate de chestiuni tehnice si administrative in seama noastra.

O echipa de profesionisti te va asista la fiecare pas, ghidandu-te catre cele mai potrivite optiuni in functie de dorintele, necesitatile si posibilitatile tale.

Spatii Evenimente
– Roma: 60-150 pax
– Milano: 100-200 pax
– Verona: 150-400 pax
– Florenta: 150-400 pax
– Salon Grand Events: 450-800 pax
– Terasa Venetia: 600 pax


Iti suntem alaturi pentru a ne povestesti cum iti imaginezi nunta viselor tale si sa te ajutam sa iti transpui dorintele in realitate.

Te asistam la alegerea meniului de nunta sau botez, a muzicii, a decoratiunilor, a marturiilor, putem gandi impreuna momente artistice speciale si contam pe profesionisti cu mare experienta in domeniu pentru a asigura gestionarea si supervizarea intregului eveniment.

Alte locatii pentru evenimente

comenteaza pe facebook

Spune-ti parerea! Imparte din experienta ta si altora!

Descrie experienta ta cu aceasta locatie! Recenzia negativa este luata in considerare doar daca ne confirmi ca detii un contract semnat sau ai dovada platii. Te informam ca mesajul publicat de tine ajunge la proprietarul locatiei, oferindu-i acestuia DREPTUL LA REPLICA. Trebuie sa fii autentificat pentru a publica un review.

Recomanda unui prieten

Verificare de siguranta
captcha image

Trimite un email

Verificare de siguranta
captcha image

Revendica locatia

Ce este procesul de revendicare?

Verificare de siguranta
captcha image