Vivolis Events Bucuresti

Ultima actualizare: 21 decembrie 2017 la ora 9:38

Pentru ca ideile tale să se desfășoare într-un spațiu pe măsură, îți poți alege locul cel mai potrivit dintre două opțiuni cu personalitate.

Conacul Vivolis te poartă prin lume, fiind gândit ca un spațiu de inspirație, cu decor special, pentru petreceri private și corporate, având o capacitate de 90 de persoane.

Cortul îți permite să pui în practică evenimente pentru până la 300 de persoane, amenajat astfel încât să poată fi transformat pentru orice tematică și pentru a mulțumi chiar și pe cei mai pretențioși dintre oaspeți.

Propuneri personalizate
Cum fiecare eveniment este unic, îl personalizăm până la cel mai mic detaliu, astfel încât personalitatea ta sau a brandului tău să fie reflectată cu precizie.

De la meniu, până la aranjamente sau sunet, totul poate fi special creat pentru a răspunde nevoilor și dorințelor tale.

Pur și simplu șic…absolut unic!
Vivolis Events este o companie dedicată organizării de evenimente, propunându-ți o viziune care iese din tipar. Alături de noi vei avea nu doar un simplu eveniment, ci o experiență completă, inspirată din artă, modă, design interior, călătorii.

Pentru că un eveniment durează doar o zi, dar amintirile dăinuie pentru totodeauna, fiecare detaliu este atent gândit și ales pentru o experiență unică și de neuitat.

Suntem mândri c-am realizat o echipă, împreună cu care, vom aduce la viață viziunea ta despre despre orice tip de eveniment, fie că este privat sau corporate, coordonând toate elementele de logistică și de design pe parcursul întregului proces de planificare.

Evenimentele reușite încep cu un partener de încredere, iar echipa Vivolis este pregătită să îți ofere soluții complete, implicându-se cu toată dedicarea în fiecare proiect.


Orice eveniment personal, fie el nuntă, botez, aniversare sau orice altă sărbătoare, este unul pe care îl veți prețui întotdeauna. De aceea, ne vom ocupa de fiecare dintre ele cu atenția, precizia și dăruirea pe care le-o arătați și voi, tocmai pentru că înțelegem cât de important este să organizezi un eveniment pentru familie și prieteni.

Vă propunem o abordare diferită – PERSONALIZAREA – un  serviciu adaptat în jurul fiecărui client în parte și stilului de viață a acestuia.. Nu vă vom limita dorințele și imaginația la pachetele standard. De la meniuri, aranjamente florale, decorațiuni, candybar, photocorner, lumini, luna de miere, toate pot fi create pentru fiecare dintre dumneavoastră. De la evenimente clasice, la cele mai nonconformiste idei, vă ajutăm să aveți evenimentul pe care vi l-ați dorit din totdeauna.

Echipa de profesioniști Vivolis Events vă poate sprijini în organizarea oricărui tip de eveniment privat, pe care îl putem personaliza astfel încât să se potrivească perfect cu voi și ideile voastre.

Dacă vrei o locație perfectă pentru un eveniment reușit, folosește datele de contact de mai jos pentru a stabili o vizionare. Pentru rezervări în avans, evenimente, sugestii sau observații poți folosi și formularul de contact alăturat.

comenteaza pe facebook

Spune-ti parerea! Imparte din experienta ta si altora!

Descrie experienta ta cu aceasta locatie! Recenzia negativa este luata in considerare doar daca ne confirmi ca detii un contract semnat sau ai dovada platii. Te informam ca mesajul publicat de tine ajunge la proprietarul locatiei, oferindu-i acestuia DREPTUL LA REPLICA. Trebuie sa fii autentificat pentru a publica un review.

Recomanda unui prieten

Verificare de siguranta
captcha image

Trimite un email

Verificare de siguranta
captcha image

Revendica locatia

Ce este procesul de revendicare?

Verificare de siguranta
captcha image