World Trade Plaza Bucuresti

Ultima actualizare: 11 decembrie 2017 la ora 9:33

World Trade Plaza dispune de un spatiu fabulos pentru organizarea evenimentelor pentru 125 – 400 de persoane, reusind sa defineasca tematic fiecare nunta printr-un decor perfect adaptat.

Elementele moderne se pot combina intr-un sincretism armonios cu cele romantice, pentru o atmosfera rafinata si de neuitat.

Confortul de 5 stele al unei locatii in egala masura selecta si moderna este tot ce ai nevoie sa fii special, iar noi ne asiguram ca totul va iesi asa cum ati visat.


Daca te simti 100% bucurestean si vrei sa celebrezi cea mai importanta zi din viata ta, in inima Bucurestiului, atunci WORLD TRADE PLAZA este locul in care te vei simti minunat alaturi de toti invitatii tai.

Alte locatii pentru evenimente

comenteaza pe facebook

Spune-ti parerea! Imparte din experienta ta si altora!

Descrie experienta ta cu aceasta locatie! Recenzia negativa este luata in considerare doar daca ne confirmi ca detii un contract semnat sau ai dovada platii. Te informam ca mesajul publicat de tine ajunge la proprietarul locatiei, oferindu-i acestuia DREPTUL LA REPLICA. Trebuie sa fii autentificat pentru a publica un review.

Recomanda unui prieten

Verificare de siguranta
captcha image

Trimite un email

Verificare de siguranta
captcha image

Revendica locatia

Ce este procesul de revendicare?

Verificare de siguranta
captcha image