Wow Restaurant & Events Baneasa

Ultima actualizare: 27 februarie 2018 la ora 18:15

Aici se vor pecetlui cu deosebita atentie si fast cele mai importante evenimente din viata: nunti, botezuri, petreceri corporate, aniversari, conferinte.

Echipa noastra va organiza pentru dumneavoastra adevarate festine, ce vor ramane in timp tablouri vii ” de nu ma uita” pentru cei ce vor privi cu drag in urma si vor ridica cortina timpului spre aducerile aminte ale celor mai dragi trairi si emotii.

Fiecare eveniment va fi unic si va implini un vis frumos, perfect realizat, cu drag, din suflet, pentru voi.

Sala de Evenimente cu capacitate de 180 locuri, exceleaza printr-un design unic (forma conica), intrare spectaculoasa, bar generos in mijloc, scena de 6×4 m, sistem climatizare performant!

Gradina poate fi folosita ca punct de plecare pentru o tematica ce va personaliza si va aduce un plus important evenimentului mult dorit!


"Un buchet de meniuri speciale potrivite pentru evenimentul dumneavoastra."

Alte locatii pentru evenimente

comenteaza pe facebook

Spune-ti parerea! Imparte din experienta ta si altora!

Descrie experienta ta cu aceasta locatie! Recenzia negativa este luata in considerare doar daca ne confirmi ca detii un contract semnat sau ai dovada platii. Te informam ca mesajul publicat de tine ajunge la proprietarul locatiei, oferindu-i acestuia DREPTUL LA REPLICA. Trebuie sa fii autentificat pentru a publica un review.

Recomanda unui prieten

Verificare de siguranta
captcha image

Trimite un email

Verificare de siguranta
captcha image

Revendica locatia

Ce este procesul de revendicare?

Verificare de siguranta
captcha image