Meniu

 

Termeni si conditii

1. Acest portal este realizat pe baza continutului generat de utilizatori sub forma UGC (User Generated Content) si administrat de locatiipentrununti.ro.

– Platforma locatiipentrununti.ro nu opereaza date cu caracter personal.

2. Va rugam sa parcurgeti acest document cu atentie. Prin folosirea oricaror dintre serviciile oferite se presupune implicit acceptarea de catre dvs. a Termenilor de Utilizare.

In situatia in care nu sunteti sau nu puteti fi de acord cu Termenii de Utilizare va rugam sa incetati sa accesati sau sa folositi portalul locatiipentrununti.ro.

Orice acces al serviciilor va fi considerat, de acum incolo, o acceptare a Termenilor de Utilizare.

Putem revizui Termenii de Utilizare oricand, prin actualizarea acestei pagini. Va recomandam sa vizitati aceasta pagina periodic pentru a vedea daca am facut vreo modificare la Termenii de Utilizare, intrucat acest document va obliga legal.

Folosirea in continuare a serviciilor oferite reprezinta acceptarea oricaror modificari aduse prezentului contract.

3. Definitii:

3.1 Termenul “Utilizator” se refera la toate persoanele fizice sau juridice care acceseaza serviciile, indiferent de motiv. Termenul “dvs.” se refera la dumneavoastra ca si Utilizatori ai serviciilor locatiipentrununti.ro

3.2 Termenul “Cont Personal” se refera la contul pe care Utilizatorul il deschide pe oricare dintre serviciile noastre prin completarea unui formular de inregistrare.

3.2 Termenul “Membru” inseamna toate persoanele fizice sau juridice care au deschis un Cont Nou.

3.3 Termenul “Profil Public” se refera la toate tipurile de informatii (texte, recenzii, complimente, invitatii sau informatii, imagini, poze, audio, video si orice alte genuri de baze de date, de produse media sau de comunicare) pe care Membrii le incarca, posteaza, difuzeaza sau le transmit prin Contul Personal.

3.4 Termenul “Continut” inseamna texte (inclusiv, dar nelimitat la recenzii, anunturi, complimente, invitatii si informatii), imagini, grafice, video, audio, poze, baze de date, documente, liste, servicii, materiale software si orice alt tip de date sau de comunicatii.

3.5 Termenul “Continutul dvs.” inseamna continutul pe care Utilizatorii si Membrii il incarca, posteaza, difuzeaza sau transmit prin serviciile noastre si orice Continut care este incarcat, postat, difuzat sau transmis prin Contul Personal si Profilul Public al Membrilor.

3.6 Termenul “Continutul Site-ului” inseamna continutul generat de utilizatori sub forma UGC (este continutul pe care utilizatorii il plaseaza intr-un mediu fara acordul sau permisiunea companiei).

3.7 Termenul “Continutul unei Terte Parti” inseamna continutul incarcat, postat, difuzat sau transmis prin serviciile locatiipentrununti.ro de terte parti – adica nu de noi sau de utilizatori.

3.8 Termenul “Continutul locatiipentrununti.ro” inseamna tot continutul care este oferit prin intermediul serviciilor noastre, inclusiv continutul dvs., continutul site-ului si continutul unei Terte Parti.

3.8 Termenul “Sectiune Interactiva “ se refera la orice sectiune din serviciile locatiipentrununti.ro care este compusa din bloguri, spatii wiki, forumuri de discutii, camere de chat, forumuri de e-mailuri, sectiuni de intrebari si raspunsuri si orice alte spatii interactive asemanatoare.

4. Limitarea autorizatiei de folosire a site-ului 

4.1 Acordam utilizatorilor serviciilor noastre o autorizatie non-exclusiva, intransferabila, revocabila si limitata pentru a ne accesa serviciile in conformitate cu Termenii de Utilizare. Putem rezilia aceasta autorizatie oricand si indiferent de motiv.

4.2 Prin accesarea sau folosirea serviciilor locatiipentrununti.ro este posibil sa fiti expusi unui continut obscen, defaimator, indecent, incorect sau ofensiv in orice alt mod.

4.3 Noi nu sprijinim astfel de continut si de asemenea nu putem garanta corectitudinea acestuia. In concluzie, accesati si folositi serviciile noastre pe riscul dvs.

5. Limitarea utilizarii continutului

5.1 Utilizatorii pot folosi serviciile doar in scopuri personale si pentru uz necomercial.

5.2 Intelegeti ca intregul continut locatiipentrununti.ro este protejat de legea dreptului de autor, de brevete, marci si orice alte drepturi si legi de proprietate intelectuala in vigoare.

5.3 Toti utilizatorii consimt sa nu copieze, reproduca, modifice, descarce sau sa exploateze in orice fel orice portiune a continutului direct sau indirect, in scopul revanzarii, redistribuirii, corespondentei in masa, desfasurarii unei activitati concurente sau similare cu locatiipentrununti.ro, sau exploatarii comerciale sau non-profit a continutului.

5.4 Este interzisa copierea, fotocopierea, reproducerea, rearanjarea, inchirierea, imprumutarea, vinderea, licentierea sau crearea de derivatii a oricarei portiuni a serviciilor sau a continutului locatiipentrununti.ro.

5.5 Utilizatorilor si motoarelor de cautare le este strict interzisa extragerea sistematica a continutului pentru a crea sau compila, in mod direct sau indirect, colectii, compilatii, baze de date sau directoare (fie prin roboti, paianjeni, sau orice software sau instrument automat sau procedee manuale) fara acordul nostru in scris.

5.6 Este interzisa inclusiv folosirea continutului locatiipentrununti.ro pentru a verifica sau confirma existenta unei firme sau orice date legate de profilul unei firme.

5.7 Folosirea neautorizata, fara permisiunea noastra in scris, a unei portiuni sau a intregilor servicii sau a continutului locatiipentrununti.ro reprezinta o incalcare a legii dreptului de autor si a altor legi in vigoare.

5.8 Este interzisa accesarea neautorizata a serverelor inchiriate, detinute, operate si folosite de catre locatiipentrununti.ro. In cazul accesarii fara drept, a acestor servere, fapta constituie infractiune si se pedepseste conform legislatiei Romane si internationale in vigoare.

6. Inregistrarea

6.1 Pentru a accesa unele portiuni ale serviciilor va fi nevoie sa va inregistrati prin deschiderea unui Cont Personal.

6.2 Daca va decideti sa va inregistrati, se presupune implicit acceptarea de catre dvs. a termenilor si conditiilor descrise in prezentul document.

6.3 Inregistrarea pe serviciile noastre reprezinta acceptarea Termenilor de Utilizare locatiipentrununti.ro si oricaror modificari sau actualizari pe care le vom aduce in mod periodic acestora. Nu accesati sau folositi serviciile daca nu sunteti sau nu puteti fi de acord cu Termenii de Utilizare.

7. Politica de confidentialitate

7.1 Orice date personale pe care ni le furnizati pe sau prin folosirea serviciilor noastre sau cand va inregistrati pentru a deschide un Cont Personal, vor fi supuse regulilor descrise in Politica de Confidentialitate.

7.2 Fiecare utilizator intelege si accepta ca folosirea serviciilor locatiipentrununti.ro implica faptul ca ne dati acceptul explicit sa colectam si sa folosim datele dvs.personale in conformitate cu termenii si conditiile descrise in Politica de Confidentialitate.

7.3 Va recomandam citirea Politicii de Confidentialitate cu atentie. Nu accesati sau folositi serviciile noastre daca nu sunteti sau nu puteti fi de acord cu termenii Politicii de Confidentialitate.

8. Proprietatea continutului dvs.

8.1 Putem sa folosim continutul dvs. in orice mod si in orice scop. Astfel, ne acordati sau garantati ca autorul de drept al continutului dvs. ne-a acordat permisiunea si licenta gratuita, perpetua, internationala, irevocabila si ne-exclusiva de a utiliza continutul dvs. astfel:

8.1.1 De al utiliza, adapta, copia, distribui, transmite, publica, sublicentia, reproduce, de a crea derivatii, de a modifica, traduce, de al include in anunturi publicitare, de a il promova si de a permite altor terte parti sa faca aceleasi lucruri pe site-urile si platformele media detinute de ele (“Alte Platforme Media”).

8.1.2 La optiunea noastra, de a va mentiona numele / numele de cont in legatura cu Continutul dvs.

8.2 In mod irevocabil, va acordati permisiunea ca oricare dintre utilizatorii serviciilor noastre sau dintre utilizatorii altor platforme media sa acceseze continutul dvs. atunci cand folosesc serviciile locatiipentrununti.ro sau serviciile altor platforme media.

8.3 Nu se vor pretinde si nici acorda niciun fel de compensatii pentru utilizarea continutului dvs.

8.4 Fiecare utilizator exonereaza locatiipentrununti.ro si se angajeaza sa nu pretinda de la locatiipentrununti.ro sau afiliatii acestuia nici un fel de daune pentru orice fel de incalcari pretinse sau reale cu privire la incalcarea legii dreptului de autor, de brevete, marci si orice alte drepturi si legi de proprietate intelectuala in vigoare cu legatura la continutul dvs.

8.5 Nu avem obligatia de a posta continutul dvs. prin serviciile noastre sau de a folosi continutul dvs. in niciun mod.

8.6 Avem de asemenea dreptul sa stergem continutul dvs. oricand si fara a avea nevoie de vreo permisiune sau de vreun motiv pentru a face asta.

8.7 Noi si oricare dintre persoanele carora le acordam acest drept (colaboratorii nostri) au dreptul sa difuzeze anunturi publicitare si orice alte feluri de informatii langa sau incluse in continutul dvs. sau prin serviciile noastre sau prin serviciile altor platforme media.

8.8 Nu aveti dreptul la niciun fel de compensatie legata de astfel de anunturi publicitare. Modul, metoda si volumul de anunturi publicitare pot fi schimbate oricand fara nici un fel de notificare prealabila.

8.9 Cedati sau cauzati sa fie cedate orice pretentii, drepturi morale sau atributii cu privire la continutul dvs.

8.10 Afirmati in mod expres si garantati faptul ca:

Continutul dvs. nu incalca si nu va incalca legea dreptului de autor, de brevete, marci si orice alte drepturi si legi de proprietate intelectuala, dreptul legal de transmitere sau difuzare in orice conditii, sub orice sistem juridic, romanesc sau strain, sau relatii contractuale sau de incredere (cum sunt informatiile confidentiale, cele aflate sub drept de proprietate, aflate sau dezvaluite ca parte a relatiilor de serviciu sau aflate sub incidenta acordurilor de confidentialitate).

9. Responsabilitatea fata de continutul si actiunile dvs.

9.1 Ca utilizator al serviciilor noastre sunteti responsabil pentru actiunile si pentru consecintele difuzarii continutului dvs.

9.2 Va obligati sa nu postati si sa nu ajutati alte persoane sa publice continut care este:

9.2.1 obscen, defaimator, de amenintare sau rauvoitor fata de orice persoana fizica sau juridica, fie ca este utilizator sau nu

9.2.2 care este sau contine o imagine sau o afirmatie explicit sexuala

9.2.3 care contine virusi, viermi sau alte programe cu intentia de a distruge orice sistem sau informatie

9.3 Va obligati ca nu veti face si nu veti ajuta nici o alta persoana sa faca urmatoarele:

9.3.1 Sa folositi serviciile pentru a trimite “spam” sau pentru a manipula rezultatele cautarii

9.3.2 Sa folositi serviciile pentru a solicita informatii personale de la minori sau pentru a face rau sau a ameninta minori

9.3.3 Sa inregistrati, procesati sau analizati informatii despre alti utilizatori

9.3.4 Sa oferiti informatii despre modul de derulare a activitatilor ilegale, care promoveaza ranirea fizica sau verbala a oricarui grup sau persoana, sau care promoveaza orice act de cruzime fata de animale. Aceste informatii pot include, dar nu sunt limitate, la furnizarea de informatii despre modul de a fabrica, achizitiona sau asambla bombe, grenade sau alte tipuri de arme si crearea de site-uri “crush”.

9.4 Este interzis sa faceti afirmatii false sau inexacte in continutul dvs., oricand si in orice mod, cu privire la identitatea sau la afilierea dvs. cu alte persoane fizice sau juridice.

10. Responsabilitatea locatiipentrununti.ro fata de continutul dvs.

10.1 Nu garantam credibilitatea sau acuratetea continutului dvs. si nu giram nicio parere exprimata de catre utilizatori.

10.2 Nu avem obligatia de a verifica sau monitoriza continutul dvs. si nu suntem responsabili pentru informatiile din acesta.

10.3 Utilizatorii pot sa ne solicite sa investigam si sa verificam afirmatiile unora dintre continuturi. Ne rezervam dreptul, exclusiv la optiunea noastra, de a decide daca sa verificam acest continut si de a hotari daca informatiile respective trebuie indepartate.

10.4 Ne rezervam dreptul sa monitorizam si sa verificam oricand sectiunile interactive si continutul dvs. si sa luam masuri pentru respingerea publicarii, incarcarii, postarii, distribuirii si stergerea oricarui continut, oricand si fara a avea nevoie de un motiv.

11. Terminarea contractului

11.1 Putem dezactiva sau suspenda o portiune sau in totalitate contul dvs. personal, precum si abilitatea de a folosi serviciile noastre oricand, fara a va notifica in prealabil, fara a da socoteala si fara a avea nevoie de un motiv.

11.2 Putem sterge sau suspeda contul personal daca incalcati Termenii de Utilizare a serviciilor. Orice suspendare de acest gen va va impiedica sa accesati contul dvs personal, serviciile noastre, continutul dvs., continutul locatiipentrununti.ro si orice alte informatii asociate acestora.

11.3 Puteti sa rezilizati contractul Termenilor de Utilizare prin dezactivarea contului personal si prin incetarea accesarii si utilizarii in totalitate a serviciilor noastre.

11.4 Chiar daca va decideti sa va dezactivati contul personal noi vom avea in continuare dreptul sa publicam Continutul dvs.

11.5 In cazul rezilierii prezentului contract, de noi sau de dvs.Termenii de Utilizare vor ramane in vigoare, inclusiv dreptul nostru de a folosi continutul dvs.

12. Continut de natura comerciala sau promotional

12.1 Nu aveti voie sa faceti publicitate la diverse produse, servicii sau practici prin serviciile noastre decat daca mentionati alaturi de acest gen de continut adresa de web a site-ului dvs, numele dvs. si adresa de email.

12.2 Este strict interzis sa incarcati, postati, difuzati sau sa transmiteti in orice mod ”junk mail”,”spam”, scrisori in lant, scheme piramidale oriunde prin serviciile locatiipentrununti.ro.

12.3 Este strict interzis sa solicitati o alta persoana fizica sau juridica folosind informatii obtinute prin serviciile noastre.

13. Linkuri

13.1 Puteti furniza legaturi (linkuri) catre serviciile noastre cu urmatoarele conditii:

13.1.1 atata timp cat linkurile furnizate nu sterg, ascund sau intrerup nicio portiune a continutului locatiipentrununti.ro inclusiv nu intrerup reclame, texte, notificari, reglementari etc

13.1.2 la cererea noastra veti dezactiva, sterge si intrerupe imediat orice linkuri furnizate

13.1.3 faceti legatura doar la paginile relevante din serviciile noastre: in alte cuvinte, nu difuzati nici o portiune a continutului locatiipentrununti.ro pe site-urile dvs.

13.1.4 Retinem dreptul sa dezactivam si stergem orice linkuri oricand si fara a avea nevoie de un motiv.

14. Corespondenta cu terte parti

14.1 Nu suntem raspunzatori si nu vom fi trasi la raspundere pentru orice corespondenta de la terte parti primita de dvs. si orice masuri veti lua sau nu ca raspuns la aceasta.

14.2 Este responsabilitatea dvs. sa verificati identitatea si acuratetea sursei si continutului corespondentei cu terte parti.

14.3 Nu ne asumam responsabilitatea de a verifica si nu oferim nici o garantie cu privire la identitatea sau acuratetea surselor sau continutului corespondentiei cu terte parti.

14.4 Termenul “Corespondenta cu Terte Parti” folosit in acest paragraf se refera la orice fel de comunicatie trimisa dvs. de catre o terta parte in mod direct sau indirect in conexiune cu serviciile locatiipentrununti.ro.

15. Relatia cu companiile care fac publicitate

15.1 In cadrul serviciilor locatiipentrununti.ro se vor rula campanii publicitare si promotii. Companiile care ruleaza campaniile de publicitate sunt responsabile sa asigure ca materialele publicitare incluse pe sau prin Serviciile noastre respecta dispozitiile legale in vigoare.

15.2 Nu vom fi responsabili pentru ilegalitatea materialelor sau orice erori sau informatii inselatoare incluse in materialele publicitare.

15.3 Corespondenta, afacerile sau participarea in promotii ale campaniilor de publicitate gasite prin intermediul serviciile locatiipentrununti.ro, inclusiv plati sau livrari ale unor bunuri sau servicii si orice alte conditii, termene, garantii sau reprezentari asociate cu astfel de bunuri si servicii sunt numai responsabilitatea dvs.si a acestor companii.

15.4 Nu suntem raspunzatori si nu vom fi trasi la raspundere pentru orice pierdere sau prejudiciu de orice fel, rezultat din astfel de relatii.

16. Legaturi catre alti furnizori de informatii sau servicii

16.1 In cadrul serviciilor noastre se pot furniza, sau terte parti pot furniza legaturi(link-uri) catre alte site-uri pe internet sau alte resurse. Luati cunostinta si sunteti de acord ca noi nu suntem responsabili de disponibilitatea acestora, nu garantam si nu suntem responsabili pentru niciun continut, publicitate, produse de pe aceste site-uri sau resurse.

16.2 Recunoasteti si sunteti de acord ca noi nu vom fi responsabili sau pasibili de a plati despagubiri, direct sau indirect pentru orice paguba sau pierdere cauzata sau presupusa in legatura cu folosirea sau increderea in informatiile furnizate de un asemenea continut, bunuri sau servicii disponibile prin intermediul unor astfel de site-uri sau resurse.

17. Responsabilitatile locatiipentrununti.ro fata de continut

17.1 locatiipentrununti.ro nu este responsabil si nu isi asuma nici o responsabilitate in legatura cu orice greseli, inexactitati, contraventii sau afirmatii false incluse in continutul dvs. sau in informatiile oferite de alti utilizatori prin serviciile noastre.

17.2 Informatiile altor persoane pot fi neplacute, vatamatoare, inexacte, obscene, pornografice, defaimatoare sau amenintatoare.

17.3 Dvs. luati cunostinta ca noi nu giram nici o parere exprimata de niciun utilizator pe site. Mai mult de atat, informatiile si parerile exprimate de angajatii sau colaboratorii nostri in sectiunile interactive ale serviciilor nu reflecta intotdeauna parerile sau opiniile locatiipentrununti.ro.

18. Limitarea responsabilitatii

18.1 Caracteristicile si serviciile oferite de locatiipentrununti.ro sunt furnizate ca atare, in limita disponibilitatii.

18.2 Afirmam expres ca nu oferim garantii de functionare, calitate, durabilitate, performanta, acuratete, incredere sau potrivire pentru un anume scop. Orice astfel de garantii, angajamente, conditii, intreprinderi si termene se exclud.

18.3 locatiipentrununti.ro nu ofera angajamente sau garantii privind valabilitatea, acuratetea, corectitudinea, stabilitatea, integritatea sau actualitatea informatiilor furnizate prin serviciile oferite.

18.4 Nu garanteaza ca fabricarea, importul, distributia, oferta, expunerea, cumpararea, vanzarea sau utilizarea produselor sau serviciilor oferite sau prezentate, nu incalca drepturile tertilor.

18.5 Nu garanteaza in nici un fel pentru niciun produs sau serviciu oferit sau prezentat prin serviciile sale.

18.6 Afirmati in mod expres ca ati luat cunostinta si sunteti de acord ca locatiipentrununti.ro nu va fi raspunzator pentru niciun fel de pagube directe, indirecte, accidentale, speciale, inclusiv, dar nu limitat la: nerealizare de profit, posibilitatii de folosire, date sau alte pagube (chiar daca locatiipentrununti.ro a fost inainte informat de posibilitatea aparitiei unor asemenea pierderi), rezultand din:

18.6.1 Utilizarea sau imposibilitatea utilizarii serviciilor

18.6.2 Acces neautorizat la sau deteriorarea transmisiilor sau datelor dvs.

18.6.3 Declaratii sau actiuni a oricarei terte parti asupra serviciilor

18.6.4 Orice alta problema legata de servicii

19. locatiipentrununti.ro nu ofera nicio garantie ca:

19.1 Serviciile vor implini toate cerintele dvs.

19.2 Serviciile vor fi neintrerupte, la timp, sigure sau fara erori

19.3 Rezultatele ce se vor putea obtine din folosirea serviciilor vor fi corecte sau de incredere

19.4 Orice eroare de program va fi corectata

19.5 Orice material sau continut descarcat sau obtinut in alt fel prin utilizarea serviciilor se afla la discretia si poate fi folosit doar pe riscul propriu si veti fi singura persoana responsabila de eventualele distrugeri cauzate calculatorului de pe care accesati serviciile sau alte pierderi de date ce pot rezulta din descarcarea acestui tip de continut.

19.6 Sub nicio forma locatiipentrununti.ro nu va raspunde pentru nerespectarea sau intreruperea continutului sau serviciilor generate de fenomene naturale, forte sau cauze care nu depind de noi, inclusiv caderi de internet, sau defectiuni ale echipamentului digital, de telecomunicatii sau de alt tip, pene de curent electric, greve, conflicte de munca, revolte, insurectii, tulburari civile, lipsa materialelor sau a fortei de munca, incendii, inundatii, furtuni, explozii, intemperii, razboi, actiuni guvernamentale, ordine judecatoresti ale tribunalelor interne sau externe sau incapacitatea tertilor.

20.  Despagubiri

20.1 Fiecare utilizator se angajeaza sa despagubeasca locatiipentrununti.ro si sa nu pretinda de la locatiipentrununti.ro, colaboratori, agentii si angajatii sai nicio pierdere, reclamatie, dauna (inclusiv costuri legale cu caracter permanent) care decurg din utilizarea serviciilor de catre utilizator (inclusiv adaugarea de continut) sau de incalcarea Termenilor de Utilizare.

20.2 Fiecare utilizator se declara astfel de acord ca locatiipentrununti.ro nu isi asuma responsabilitatea pentru niciun continut prezentat de altii, inclusiv continut defaimator, ofensator sau ilicit si ca riscurile daunelor produse de acest continut revin in totalitate fiecarui utilizator.

20.3 locatiipentrununti.ro isi rezerva dreptul, pe cheltuiala utilizatorului, sa apere si sa controleze orice situatie in care respectivul utilizator este obligat sa ne despagubeasca, caz in care respectivul utilizator va coopera cu locatiipentrununti.ro pentru pregatirea cailor de aparare.

20.4 Va obligati sa nu incheiati nicio intelegere in privinta acestor dispute fara acordul prealabil al locatiipentrununti.ro.

20.5 locatiipentrununti.ro va depune eforturi rezonabile pentru a va notifica de orice asemenea disputa sau actiune din momentul in care a aflat de aceasta.

21. Generalitati

21.1 Daca una sau mai multe prevederi din Termenii de Utilizare este considerata invalida de catre forurile legale competente, invaliditatea unei asemenea prevederi nu va afecta valabilitatea celorlalte prevederi ale Termenilor de Utilizare, acestia ramanand in vigoare.

21.2 In pofida clauzelor din Termenii de Utilizare, daca dvs. aveti un acord separat cu locatiipentrununti.ro care este inca in vigoare si nu a expirat, a fost terminat sau reziliat, acel contract va inlocui clauzele din acesti Termeni de Utilizare in ceea ce priveste doar continutul care este reglementat prin acel contract.

21.2 Acesti Termeni de Utilizare constituie in intregime un acord incheiat intre dvs. si locatiipentrununti.ro in privinta utilizarii serviciilor.

21.2 Aceste conditii pot fi modificate de locatiipentrununti.ro la anumite intervale, fara o anuntare sau o acceptare prealabila a utilizatorilor, prin modificarea acestei pagini web.

21.3 Termenii de Utilizare si relatiile dintre utilizatori si locatiipentrununti.ro se supun legilor Romaniei si tuturor legilor de proprietate intelectuala in vigoare.

Ultima actualizare: 8 iulie 2014